Ние нудиме широк спектар на консултантски услуги од областа на надворешно економската активност на правните лица

Консалтинг

АПЕКС ЛОГИСТИКА Дооел

Вашиот партнер во логистиката и царинското посредување

contact

Карпош,1000 Скопје,
Северна Македонија,

Email: contact@apex.mk
Phone: +389 (0)70 251 052